ANU produkter

onsdag 1 februari 2012

Utekväll

Förra onsdags gjorde vi något som vi under en längre tid pratat om att göra men som helt enklet har glömts bort eller inte passat in i tiden. Vi var på ett uteställe som låg nästan granne med vår lägenhet. Nu kanske det inte inte låter som en stor grej men det är inte helt vanligt med uteställen i Bangalore och speciellt inte på gångavstånd hemifrån.
Varje kväll när vi kommit hem från andra tillställningar har vi passerat förbi den här baren och vi har flera gånger sagt att vi måste gå dit för att se vad det är för ett ställe. Det blev som en kombinerad avskeds grej tillsammans med ett annat par som är de senaste som vi lärt känna här och en utforskning. 
Vi började kvällen med att äta middag på en närliggande köttrestaurang som också ligger på gång avstånd från vårt hem. Millers 46 var en favorit i början när vi flyttade hit men det var länge sedan sist men det var ett kärt återseende. Efter middagen tog vi oss till fots, vilket inte är helt vanligt här, till utestället F bar & kitchen som skulle visa sig vara ett uteställe där medelåldern låg på 16 år (kändes det som). Vi höjde alltså ålder med ganska så mycket när vi klev in.
Det var inte för inte man kände sig gamla i det här gänget. Det är som att tjejerna är influgna från något annat land. På kvälls tid blir kjollängden minimal och klackarna skyhöga. En fråga som kommer upp då är vart alla dessa tjejer är på dagarna. Då det annars är väldigt traditionsenliga kläder.
Grabbarna kände inte att det var något ställe att hänga på så de gick ganska fort hem, de blev insläppta utan att behöva betala inträde för att titta tur att de inte betalade eftersom de inte blev långvariga.
Men vi tjejer ville utforska lite mer och blev kvar en liten stund. Det var otroligt trångt och svettigt där men en skön stämning och bra musik. Men lite väl svettigt kan man tycka, me de här indierna vet hur man pratar loss. Roligt att ha sett och och få ta del lite av utelivet en onsdagskväll. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar