ANU produkter

måndag 23 januari 2012

Segeryra och poolen

I helgen har vi tagit det ganska så lugnt. Ingen flytt stress har infunnit sig än men den smyger sig sakta sakta på.
Men det kanske inte blir så stressigt då vi fyller tiden med andra roligare saker.  I fredags var det avtackning middag för en annan Scania kille som ska flytta vidare mot nya äventyr. Middag på en Italiensk restaurang som serverar en super god tenderloin.




I lördags var det Scadinavian open, en golftävling för scandinaver i Bangalore. Det var en otrolig utmaning då vi spelade på Bangalore golf bana som ligger mitt i centrum. En annorlunda bana där utslagen och hålen korsade varandra. Lite rörigt blev det till och från. Man visste till slut inte vart man skulle titta och från vilket håll det kunde komma bollar. För min del var det en av de absolut sämsta rundorna sedan jag började. Jag fick ingenting att stämma, vet inte om det kan bero på att jag egentligen är lite stressad och hade mycket i huvudet.
Men som tur var ordnade Jörgen familjens heder och vann tävlingen det gjorde att hans boll tog hem lag tävlingen, han var också nära att ta hem tävlingen om längsta drivern, men det blev han snuvad på i slutet. Stort grattis till  första priset som blev ett dussin bollar och förstås äran! Väldigt roligt att det gick så bra för honom då han haft en del svackor på sista tiden.
Efter tävlingen blev det middag med alla som varit med och spelat. En mycket trevlig tillställning och heldags aktivitet.

I går söndag blev en slö dag med en sista sväng till en iskall pool. Nu gäller det att utnyttja alla faciliteter som går. Pressa lite i solen och simma lite. Tyvärr är poolen inte uppvärmd och så här års när det blir kallt på nätterna så hinner den inte värmas upp. Men skam den som ger sig, de tappra isbjörnarna från norden tvingade sig i för en liten simtur för att sedan kunna pressa lite i solen.

I går kväll var det "hej då" middag med Jörgens Scania kollegor som jobbar på kontoret. Vi var hembjudna till en indier som bjöd på mycket god indisk hemlagad mat. Det blev en hel del undervisning i den indiska kokkonsten och en del tips att ta med hem. trevligt sällskap och en ganska sen kväll med tanke på att vi skulle upp tidigt idag. Men en super trevlig avslutning på helgen var det i  alla fall.

Den här veckan blir det full fart. Fortsätta packa organisera och fixa. Så ska vi nog få ihop det här säcken också. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar