ANU produkter

onsdag 1 februari 2012

Listan bockades av

Förra veckan gick mest åt till att sortera, packa, slänga, organisera och fundera. Succesivt har lägenheten tömts på saker. I torsdags hade Jörgen en ledig dag då det var allmän helgdag och kontoret var stängt. Det gjorde att vi kunde packa en del och få ordning på saker tillsammans. Tidigare i veckan har jag skött det mesta med att röja hemma och fundera på hur allt skulle lösas praktisk men i torsdags kunde vi tillsammans få lite ordning. Förberedelser är ju trots allt den största framgångsfaktorn.

På eftermiddagen tog vi oss en sista gång till ett av de större shopping centret i stan för att göra lite slutliga inköp som ska med till Sverige och som skulle packas ner i kartonger. När vi väl var där och hade kikat runt lite kom jag på en rolig sak som vi skulle prova på.

Jag har tidigare sett att de öppnat en innomhus skridskobana, då vi ändå bara var där och strosade runt ville jag visa Jörgen. Han blev helt till sig och ville självklart att vi skulle prova men först var vi tvungna att se om det hade storlekt till Jörgen. Konstigt nog hade de skriskor i storlek 45 så det var bara att betalade och snöra på oss skridskorna och begav oss ut på banan det blev en väldigt kort sväng då vi insåg att skridskorna var så dåligt slipade. Rundslipade skridskor har jag aldrig provat men nu har jag det. Vi kände oss som två bambi på hal is. Så fort vi skulle ge fart försvann foten iväg. Vi som hade tänkt att vi skulle glänsa lite på banan gav upp ganska fort. Det roliga är att det var en instruktör som ville visa för oss hur man gör. Det kunde ha varit skoj att åka men det blev inte så mycket istid för oss. Vet inte om det hjälpte att vi skrev i en utvärdering om att det var dåligt slipade skridskor.

Som tur var hade vi innan skridskorna haft lite chokladprovning på ett litet café på samma mall. Mycket gott även om vi viet att det är sånt vi kan göra hemma så vill man ändå passa på när det fortfarande är relativt billigt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar