ANU produkter

onsdag 1 februari 2012

Lämnat lägenheten

I fredags packades de saker som ska med till Sverige och de hyrda möblerna hämtades. Konstig känsla att inte behöva göra något själv.
Hyrmöblerna hämtades av ett gäng på ca 7 pers. Det bara rassalde till så var allt borta utan att ens ha behövt lyfta ett finger. Mer än att instruera om vilka möbler som de skulle ha med.
Packandet sköttes också av en firma så det hade vi inte heller något att göra med. Tur att de är proffs som gör det för det blev väldigt bra gjort. På eftermiddagen var hela lägenheten tom och det enda som stod kvar var några väskor som vi skulle hämta dagen efter.
Eftersom jag inte behövde göra så mycket i lägenheten och Jörgen tagit ledigt för att hålla koll i lägenheten kunde jag ordna med andra saker. Vi lyckades sälja en del saker som inte skulle med hem så dessa kunde jag i lugn och ro leverera samt köra iväg ett helt lass med saker som skulle skänkas till diverse projekt. En hel del skänktes till second hand butiken i slummen där jag jobbat men sånt som jag ansåg att de inte skulle kunna sälja där skänkte jag till en annan insamling där de säljer sakerna och sedan ger pengarna till olika välgörenhets program.  Sen gick nästan allt från köket hem till vår maid och chaufför. Så att bli av med saker när man flyttar är inte så svårt.
Med tanke på att vi bara fick ta med 6mi en container så var det en hel del saker som skulle iväg. Man tycker inte man har så mycket saker men oj vad man samlar på sig under åren. Nu har vi nästan ingenting kvar. Lite i container och ca 6 resväskor med kläder och diverse saker som är på väg mot Sverige.
I lördags hade vi slutbesiktning och lämnade nycklarna. Mycket skönt att ha et gjort. Sista nätterna bodde vi alltså på hotell och Jörgen kommer flytta in på ett hotell närmre kontoret under veckan. Det kändes ändå skönt att ha packat ihop allt och lämna lägenheten. Det har känts rätt hela tiden och det var inte så svårt att lämna ifrån sig nycklarna. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar