ANU produkter

måndag 2 januari 2012

Gott nytt 2012

Nu har vi lagt ett år bakom oss och blickar nu framåt mot ett nytt och spännande år. Det nya året firades den här gången in i Bangalore tillsammans med härliga vänner, god mat och dryck. Det blev italienskt tema på maten och det var mycket gott. Sen lyxade vi till det med importerade viner till det, vilket kan låta lite konstigt men här är det lyx, lyx med importerat vin. God och välsmakande viner kostar skjortan här medan de i Sverige kan vara ett medleklassigt vin. Men som vi sa det är bra nyår en gång om året och då får man lyxa till det. Här är jag i bilen på väg till fördrinken.



Maten bestod av en fem rätters meny. Till förrätt en helt makalöst god carppaccio och till den ett vitt vin. Sen blev det minestronesoppa och risotto. Till huvudrätt en tenderloin med potatismos och avslutningsvis en cheesecake. Mycket gott.  
Flugan var på igen den här gången med kostym, fint ska det vara. 
Vi hann nätt och jämt hem till oss efter middagen till tolvslaget  för att fira in det nya året och skåla. Jag tror att alla hann men vi är  lite osäkra på tiden. Vår klocka här hemma har nämligen stannat på fem i tolv så vi körde på den så när alla hade kommit och fått något i glasen kunde vi skåla och önska varandra gott nytt år..Lite fyrverkerier kunde vi också skåda på håll från vår balkong. Men det var långt ifrån så mycket som på Diwali.
Fullt hus hemma hos oss och en bra blandning på folk och åldrar. 19 stycken som minglade runt och hade det trevligt. De sista gick hem vid 4.30 på morgonen så igår gjorde vi inte mycket mer än att slöa framför tvn och städade undan lite.


2011 har för oss varit ett intressant år. Jag har aldrig tidigare rest så mycket som under året som gått. Vad härftiga saker vi fått vara med om. Året i upplevelser och se nya platser kommer nog vara svårslaget  Jörgens flygtid likaså. Men otroligt mycket annat kan vi också ta med oss in i det här året.

Nu blickar vi framåt mot ett nytt år och vi har redan en del saker att se fram mot. Vi flyttar snart hem till kallare breddgrader till familj, vänner och vårt hus. Vi börjar båda på nya arbeten när vi kommer hem och det är alltid spännande. Sen får vi se vad resten av året kommer bjuda på.

Än en gång Gott Nytt År på er alla!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar