ANU produkter

torsdag 6 januari 2011

Tillbaka i Indien

Nu är vi tillbaka i Indien och Bangalore. Resan hit gick bra. Vi landade vid ett lokal tid, det gjorde ju inte så mycket då eftersom man fortfarande var inne i svensk tid, men i dag, en dag senare, börjar det kännas svårt att komma upp i morse men det ska väl bli bättre med det.
Gårdagen gick mest åt till att packa upp och inhandla lite förnödenheter. Matförråden var nästan helt tomma. Men som tur är finns det mjölk i det här landet som inte behöver stå kallt och håller i ca 120 dagar så till frukost i går morse blev det gröt med lingonsylt och mjölk, kaffe och hård bröd med kaviar. Tur att vi hade med oss lite gott. Inte helt fel med svensk mat som håller sig när man kommer tillbaka efter tre veckor.

På kvällen blev det yoga, nu är det nytt år och nya tider vilket ska synas både i vår kost och träning. Att en kropp kan bli så fördärvad det hade jag inte kunnat tro.
Vi drog för alla gardiner, för att ingen skulle se oss, la fram våra mattor framför tv:n och drog i gång DVD:n som jag fått av tomten. En mycket bra present tackar tomtemor och tomtefar för den. Målet är att till sommaren kunna göra alla övningar som hon i videon gör med samma spänstighet. Får se hur det går med det. Men man måste ju sätta upp lite mål.

Idag blir det en tur till Leela Palace för att träffa lite folk och bli uppdaterad på vad som händer i stan.

2 kommentarer:

  1. Hej o Tack för senast! Va bra att resan gick fint. Ni bor ju i Yoga-landet nr1, borde finnas live runt hörnet? Kram från oss alla 3 i Väla.

    SvaraRadera
  2. Kul att få lite mer äventyr från Indien! Har en liten undran. Du har väl möjligtvis inte koll på var buddhan är inhandlad? Känner en person jag gärna skulle vilja ge en sådan.
    I övrigt tycker jag fortfarande att din blogg är suverän! Hälsningar Anita Träff

    SvaraRadera