ANU produkter

måndag 13 december 2010

Glögg, vänner och julgodis

I helgen har det varit full fart med att hinna träffa nära och kära. I lördags var vi till Tumba en stund för att träffa syskon och syskonbarn. Det var kära återseenden och full fart.

Sedan fortsatte färden till Uppsala för en årlig tradition med julgodsistillverkning, julklappsbyte, glögg och middag. I år blev det även bildvisning från Indien resan.
Att det är så roligt att göra eget godis och vad enkelt det är när man är fler som hjälps åt. Det blev dajm, bounty, julstubbe, praliner och wienernogat. Mycket smaskigt.


Som traditionen bjuder blev det även julklappsbyte. Alla får i uppgift innan att köpa en klapp för 100kr som ska passa både damer och herrar.

Innan själva bytet kan blir är det regel genomgång. Det är inte helt klart hur reglerna är innan eftersom det oftast blir lite regel ändringar från år till år. Men alla verkade bli nöjda över sina klappar de bytt till sig.

Tro det eller ej men den här glada gubben lyckades jag ta hem! Den kommer passa bra i trädgården bland blommorna. En egen hus(tomte)budda vill väl alla ha?

Under söndagen blev det en tur till Svär föräldrarna för fika och mat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar