ANU produkter

tisdag 18 januari 2011

Jörgen visar talang

Förra helgen visade Jörgen en ny talang. Det är inget akrobatiskt eller något sånt utan han har en stor talang inom virkning. Eller så är det inte en talang utan bara något som sitter i blodet då hans mor är väldigt bra på detta.
Det hela började redan i höstas då vi under en period satt framför varsin dator varje kväll han kom hem från jobbet och vi kände båda två att det kanske måste bli ändring på det. Men då var frågan vad hittar man för något här som är lätt att göra? Redan då pratade Jörgen om att han skulle börja virka.
När vi kom till Sverige och träffade hans föräldrar fick vi varsin mössa som hans mamma gjort och då kläckte ha ur sig det,-jag ska börja virka.
Sagt och gjort. Hans mamma instruerade oss lite snabbt i julhelgen och var snabb att skriva ut beskrivningar som vi skulle ta med. Det inhandlades garn och nålar på Ica maxi och nu några veckor senare har han briljerat.

Nu kan man ju undra om vi har varit mer sociala än förut då vi på varsit håll suttit djupt koncentrerade på varsitt håll för att få till de perfekta maskorna.
Redan med den första biten fick han glänsa den var mycket bättre än min och det var ett tecken på att det här är hans grej och han fortsatte på alla lediga stunder med virkningen och här är helgens resultat.






Ok nu innebär inte det här att jag ska sluta utan jag får helt enkelt hitta en annan nich inom vrikningen men det får jag återkomma med. Virkade grytlappar är väl inne igen eller virkade råttor. Ja vi får se vad det blir.

1 kommentar:

  1. Oj oj oj då - värst va Sir är duktig =) Han har verkligen talang för det där =)

    SvaraRadera