ANU produkter

söndag 23 januari 2011

Det blir inte alltid som man tänkt

Nu lägger vi en hektisk vecka bakom oss med poolhäng, jobb, möten, studier, trasig tvättmaskin och besök från Sverige.

Gårdagen blev inte riktigt som vi planerat men vad gör väl det när man är i Indien? Det blir inte alltid som man tänkt och därför får man inte hänga upp sig på saker eller irritera sig utan bara infinna sig idet hela och göra det bästa av situationen.

Igår skulle vi ta med oss våra besökare som vi haft här i några dagar på en rundtur i stan och fika men kom snabbt på att ingenting var öppet eftersom det tydligen var någon slags strejk i någonstans i stan. Så det blev en kort tur genom stan eftersom det kändes mer tryggt att åka hem. Först blev vi lite irriterade eftersom inge berättat för oss om det här. Det visade sig att strejekn blev bestämd mellan fredagen och lördagen och det var många som blivit tagna på sängen. Tjejerna skulle ha åkt i går kväll ner till Kerala med buss men efter många turer fram och tillbaka sa vi att det är helt ok att stanna en natt till här för att inte utsätta sig för något. Ju mer vi fick reda på om strejken ju mer blev vi övertygade om det var ett klokt besluta av dem att stanna en natt till i Bangalore. Då vi hörde att de bussar som trotsade strejeken och körde, hade blivit attackerade av stenkastning.

Gårdagskvällen blev det lördagsmys med svenskt tema. När de nu blev kvar.

En kollega till Jörgen kom över en stund och då bjuds det på wiskey.


Ok vinet i glaset är indiskt...

Dagen har vi tillbringat vid poolen. Vi hann även med att åka iväg och äta glass på vårt favorit glasställe.
Nu har vi vinkat av tjejerna som är på väg mot Kerala och jag hoppas verkligen att de får en trevlig resa dit ner och en fortsatt trevlig resa i Indien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar