ANU produkter

onsdag 26 januari 2011

India Republic day

Idag är det Indiens nationaldag. För oss innebär det att Jörgen är ledig från jobbet och vi har valt att inte ha någon bil utan vara hemma och ta det lugnt.
Vi tittade på tv i morse från firandet i Delhi. det är tydligen i Delhi som det firas mest med parder, tal och olika framträdanden.

Vi har varit nere i gymmet och sprungit, det blev lite studier för mig och en bok för Jörgen vid poolen och vid lunch fick vi besök av Katarina som hade med sig mackor från favorit stället i stan, Café Noiar.


Lite som en Söndag mitt i veckan.

Nu är det fortsatta studier och packning som gäller resten av dagen, för i morgon åker vi på en liten tur till Sverige, för i helgen är det bröllop! Ska bli så roligt att få vara med på det.
Man kan tycka att vi är knasiga men jag är helt övertygad om att det är värt att åka på weekend till Sverige för en sån här sak.
Den här gången ska vi flyga med Finnair, vi håller nu tummarna för att vårt flyg här från Bangalore inte är försenat för då kommer det bli lite tjat att hinna i Delhi som vi ska mellanlanda i. Missar vi flyget till Helsingfors får vi vänta till fredagmorgon och det känns inte helt bra eftersom vi redan har väldigt kort tid i Sverige. Inte en dag kortare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar