ANU produkter

torsdag 2 december 2010

Orange County, Kabini

Nu under tre dagar flydde vi alla stan för att njuta lite av tystnaden och lugnet, ja tro det eller ej men det finns såna platser i Indien, ca 5 timmars bilresa sydväst om Bangalore. Närmare bestämt en Resort som heter Orange County, Kabini.
Vi åkte dit dels för att mamma, pappa och Micce skulle få se lite andra delar av Indien och slippa storstan och dels för att åka på en safari i ett närliggande nationalpark och ha möjligheten att få se lite exotiska djur.

Det var ett helt underbart ställen mitt ute i ingenstans vid kanten av en konstgjord sjö som har blivit då man dämt upp Floden Kabini.
Vi bodde i ett eget litet hus med en privat pool. Rummen var jätte fina och omgivningarna tysta och lugna.



Mamma och pappa som gillar fåglar och att spana efter djur hade fullt upp att leta och artbestämma de olika fåglar och djur vi såg.
Höjdpunkten på resan blev nog ändå safari turen vi gjorde tidigt på morgonen på tisdagen. Vi fick se elefanter, en krokodil, massor med olika fåglar, apor och fler andra små djur.





Nu är vi tillbaka i stan igen med tre mycket nöjda resenärer. I dag har vi spenderat dagen med att åka runt till olika affärer för att leta julklappar och souvenirer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar