ANU produkter

söndag 31 oktober 2010

Party hos Svenska amasadören i Delhi

I går var vi på party hos den svenska ambassadören i Indien. Det var en tillställning som annordnades i samband den Sweden-India Nobel memorial week. Det är ett återkommande event som hålls varje år till minnet för nobel. Under veckan har det hållits massor med olika seminarier och föreläsningar av de stora utvecklings företagen som finns i Indien.
Veckan avslutades med det här partyt som vi blev inbjudna till. Så man kan säga att vi åkte till Delhi för att ta del av partajet.

Uppklädda och laddade för fest begav vi oss till Svenska ambassaden för att delta i festligheterna.


Det bjöds på fyrverkerier, musik framträdanden (av bla Sibel), svensk mat som sill, janssons frestelse, lingonsylt. det var även två live band som spelade och underhäll på kvällen. Mycket gott att dricka vin, öl och groggar men när det står indier och ska blanda groggar kan det bli lite hur som helst, det blev alltså riktiga "busgroggar" (som Jörgen uttryckte det) enligt mig lite för mycket av det goda. Trots det blev det en minnesvärd kväll.


Här har vi kvällens värd Lars-Olof, Sveriges ambassadör i Indien. Jag hade inte tid att prata så mycket med honom men en bild blev ett i alla fall

Jörgen skakade även hand med Maud Olofsson när jag passade på att gå på toaletten. Jag som så gärna hade velat träffa henne.

I dag har vi tagit det lugnt och varit och shoppat lite och varit på brunch och fortsatt äta typiskt svenskt. Eller vad sägs om köttbullar, rökt ren, lax, skagenröra västerbotten ost och hårdbröd. Nu är vi proppmätta och slappar lite till för i morgon ska vi försöka ta oss till Taj Mahal över dagen.

Här i Indien tager man vad man haver när man ska ut i trafiken så den här killen tog sin elefant undrar om en elefant har företräde?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar