ANU produkter

måndag 10 januari 2011

Sverige i Bilder

Tre veckor i Sverige går otroligt fort. Det är många man ska hinna träffa och en del praktiska saker som ska lösas. Samtidigt som Jörgen jobbar heltid om än inte lite fler timmar än vanligt då det är många på jobbet som han behöver träffa.
En veckan hann även jag med att jobba på Stadium i Södertälje. Det var med blandade känslor som jag kom dit men det blev en riktigt rolig och galen vecka med en blandning av det mesta. Så roligt att komma till en arbetsplats och köra järnet en del nytt men det mesta var sig likt.



Vi njöt av både god mat och allt trevligt sällskap. Vädret visade sig från sin bästa vintersida. Tyvärr blev det ingen skidåkning för oss men en del promenader i det härliga vädret blev det ändå.



Vi hann även med att vara på luciafirande, julbord, dop, julklappar och en massa födelsedagskalas.

Nyår firade vi i skärgården med några kompisar. Med en blandning av snöskottande, bastubad, snöbad, god mat och dryck, snö som vräkte ner och en fantastiskt vinterdag. Det blev inget Paris som planen var från början utan det sparar vi till sommaren.



Och nu är vi tillbaka för att möta vardagen i Indien igen. Nu ska hela våren planeras med jobbresor, plugg, weekends och semesterresor. Oj vad jag känner på mig att det kommer gå fort fram till sommaren. Då det förmodligen blir en ny resa till Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar