Den här gången blev det den här:
Jag tog den bara för utseendet. Jag vred, vände och luktade på den. Men det hjälpte inte. Min Maid Christina undrade frågande: -Madam, vad ska du ha den här till? Hon förstod att jag inte visste vad jag köpt. Men som tur är finns wikipedia jag läste på och fick reda på att den ingår i fruktsläkten melon och heter Bitter Gourd se wikipedia

Så här ser den ut när man öppnar den. Christina berättade att många här i indien öppnar den i ena änden gröper ur den och använder innehållet tillsammans med en röra, fyller den igen och sedan friterar man hela grönsaken och äter den rakt upp och ner. Jag var tvungen att fråga en extra gång "Äter man skalet också?" För mig ser skalet giftigt ut och inte så gott ut. Hon bara skrattade och sa: -jodå det är gott. Men att bara äta fruktköttet är bittert därav namnet Bitter Gouda.
Många av er kanske redan har sett den här men för mig var det nytt och jag har lärt mig något nytt i alla fall.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar