ANU produkter

tisdag 27 april 2010

Söndags Brunch

Även söndagen var en lugn dag. Det blev en tur till poolen och lite sol och bad. Men det var en otroligt varm dag så vi nordbor pallade inte med värmen så länge. Men sen kan även den stundande brunchen ha varit en orsak till att vi i inte ville ligga så länge.



På söndagar har vi ingen bil. Så det blir Auto Rickshaw som får köra oss. Det varierar lite på kvaliteten på dessa. Men den här tog det lugnt och vi lyckades få honom att köra på taxametern. Det är inte alla som vill det, men Jörgen har lärt sig att man inte ska ge sig.



Det skulle bli en favorit i repris men tyvärr så blev det inte riktigt som vi hade tänkt oss på brunchen. Vi fick ett bord, god dricka och massor med sushi. Men när vi suttit en stund så krämade de på musiken, för att det var någon som firade sin födelsedag på restaurangen, och då ska det visst vara hög musik och dunka dunka.Ja visst låter jag som en gamling men när man tänkt sig en lugn och mysig brunch, till att man bara sitter och tittar på varandra, för att det var svårt att prata då blev vi lite besvikna. Men här ser vi varje ögonblick som en lärdom. Maten var god och vi blev otroligt mätta ändå så det var bra.





På vägen hem hittade vi en rally förare som skulle ta oss hem. Det var med skräckblandad förtjusning vi tog oss hem. Jag var övertygad om att chauffören var påtänd. Ha satt med en cigg i handen hela vägen och körde som en galning. Det roliga var att ha i sin Auto hade installerat en värsting stereon så det var hög musik även här. Ni kan höra att jag låter lite konstigt ohh men det var för att vi var väldigt nära bilen och så höll han på att köra in i en bil framför. Efter det la jag undan kameran och koncentrerade mig på körningen.




Men vi kom hem ordentligt ändå. När vi kom hem gick vi en tur till poolen igen. Så sammantaget så var det en jätte skön dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar